Известие

Collapse
No announcement yet.

Активиране на заводската аларма + централно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Активиране на заводската аларма + централно

Някои знае ли как да я активирам тая аларма че ми писна вече да се мъча вклучжам онази клучалка в багажника на ОН и изпилква обаче с онези дестанциони нищо не става някои може ли да помогне става въпрос за Алфа 145 боксер 1.6 103 к.с.[/url]
    145 1.6 boxer 103 hp 96'

Отвори едно от дистанционните и виж дали има лепенка с ЧЕТИРИ цифри.Ако има-значи шанса е голям,а трябва да се проверят и самите предаватели дали излъчват!
    ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Ми проверих има и в 2те 4ри цифри ,но явно някак се пуска тая аларма защото има и една лампа над волана която не свети
      145 1.6 boxer 103 hp 96'

Comment

Zna4и мое да я е изкормил некой
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми не е изкормена като я вклучвам и изклк. издава разни звуци !
          145 1.6 boxer 103 hp 96'

Comment

Нали си от Пловдив,мини да видя за какво става въпрос-на ъгъла между ул.Цар Асен и Богомил,има табела алармени системи.Тел. ми е 0888228920-Жоро
            ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

по принцип ако всичко ти е ОК трябва само да обучиш дистанционното
              процедурата е следната
              до приемателя който обикновенно е в задната плафониера(представлява половин сфера с диаметър около 1 см.) има един много мъничък светодиод(размер около 1мм) и до него един скрит бутон със същият размер
              натискаш бутона с нещо подходящо (става с бърха на химикалка) и светодиода трябва да светне червено, задържаш така и насочваш дистанционното към приемателя и натискаш бутона на дистанционното, тогава светодиода трбява да светне зелено и означава че е приело кода
              след това всичко е ОК
              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
                по принцип ако всичко ти е ОК трябва само да обучиш дистанционното
                процедурата е следната
                до приемателя който обикновенно е в задната плафониера(представлява половин сфера с диаметър около 1 см.) има един много мъничък светодиод(размер около 1мм) и до него един скрит бутон със същият размер
                натискаш бутона с нещо подходящо (става с бърха на химикалка) и светодиода трябва да светне червено, задържаш така и насочваш дистанционното към приемателя и натискаш бутона на дистанционното, тогава светодиода трбява да светне зелено и означава че е приело кода
                след това всичко е ОК
                Да ве батко ма 145 няма задна плафониера датчика е при предния плафон но мисля че в книжката не дават такова копче до него
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X